Kontakt / Kontaktformulär


Få snabb återkoppling genom att här skicka en produktförfrågan!Din lokala kontakt
ABUS har en global närvaro med över 70 tyska och internationella säljpartner.

Våra kompetenta försäljningskonsulter och tekniska kundrådgivare arbetar varje dag för att hitta den bästa lösningen för din transportuppgift - tillsammans med dig, individuellt och på plats.

Vi vidarebefordrar därför din förfrågan till följande kontakt:
Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Ytterligare information finner ni under dataskydd. Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd. Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd.
Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd.
* Fyll i dessa fält (obligatoriska fält).