Lediga jobb


ABUS Sverige Gruppen behöver fler krantekniker!

JJ Gruppen och CARLHAG expanderar och behöver servicetekniker på olika orter i Sverige.
Välkommen att kontakta oss om du är en erfaren krantekniker med elektrisk och mekanisk bakgrund.

JJ GRUPPEN
Kontakta Ulf Johansson på 0300 56 65 96 eller ulf.johansson@jjgruppen.se

CARLHAG
Kontakta Johan Hammarström på 054-55 57 73 eller johan.hammarstrom@carlhag.se

JJ Gruppen i Göteborg söker en servicetekniker

Din uppgift blir att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustning vilket innebär allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig medarbetare i vårt team!

Tjänsten är på heltid. Erfarenhet av mekaniskt-/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Vi vill att du har elkompetens. Giltigt B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du självgående och har gott om driv och energi.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Ulf Johansson, på telefon 0709 566 596 eller e-post ulf.johansson@jjgruppen.se

Vi har stor erfarenhet och hög kompetens inom lyftlösningar, med en lång rad välkända företag på kundlistan. Vi tar ett totalansvar hela vägen från projektering till installation och driftsättning, förarutbildning och serviceavtal. Se mer på www.jjgruppen.se

Lyftsystem KAMAB i Åkersberga söker en servicetekniker

Din uppgift blir att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustning, vilket innebär allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig medarbetare i vårt team!

Tjänsten är på heltid. Erfarenhet av mekaniskt-/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Vi vill att du har elkompetens. Giltigt B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du självgående och har gott om driv och energi.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår enhetschef Lotta Pettersson, på telefon 08 540 691 80 eller e-post lotta.pettersson@jjgruppen.se

Lyftsystem KAMAB är en sälj- och serviceenhet i Åkersberga norr om Stockholm med lång erfarenhet av traverser och lyftdon av alla fabrikat. Vi har stor erfarenhet och hög kompetens inom lyftlösningar, med en lång rad välkända företag på kundlistan. Vi tar totalansvar hela vägen från projektering till installation och driftsättning, förarutbildning och serviceavtal. Lyftsystem KAMAB ingår i JJ GRUPPEN som är en komplett grupp kunskapsföretag inom lyftteknik. Se mer på www.jjgruppen.se

Vi söker nu en arbetsledare till vår serviceavdelning i Örebro.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsledare ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att service, reparationer och montage utförs enligt tänkt tidplan. Våra servicetekniker, idag 3 till antalet men snart 4, är ibland på fasta ställen under vissa perioder men för det mesta är de rörliga ute på fältet. Som arbetsledare är du en viktigt länk mellan tekniker, säljare, kunder, leverantörer och VD. Du kommer även ha mycket kontakt med planeringen vid vårt huvudkontor i Karlstad. Det mesta av arbetet utförs på kontoret men ibland förekommer det resor, oftast kortare och dagsresor, där man besöker kunder och arbetsplatser.

Erfarenhet
Önskvärt är att du har erfarenhet sedan tidigare av att självständigt bedriva operativ arbetsledning. Vidare så tror vi att någon forma av teknisk utbildning ger bra förutsättningar för att klara av arbetet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av lyftutrustningar, t ex traverskranar. Du kan planera, prioritera, fördela arbetet och har god administrativ förmåga.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är lösningsorienterad och positiv som person. Drivs av att nå uppsatta operativa mål som t ex utförande av serviceuppdrag i rätt tid. Har förmåga att skapa goda relationer med kunder och arbetskamrater. Att du är nyfiken och prestigelös är några andra egenskaper som kännetecknar dig. Förmåga att vara objektiv i stressade situationer och koppla på egenskapen lösningsorienterad är väldigt viktig.

Ansökningsprocess
För denna tjänst kommer vi söka både internt och externt. Ansökan skickas in skriftligt via brev eller mail senast den 6/3 2018. Märk ansökan ”Arbetsledare – Örebro”.
Mail: johan.hammarstrom@carlhag.se
Adress: Carlhag AB, Strågatan 5, 653 43 Karlstad.

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Hammarström.
Tel: 054-555 773
Mail: johan.hammarstrom@carlhag.se

Vi söker ytterligare en servicetekniker till vårt kontor i Örebro

Arbetsuppgifter
Din uppgift blir att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustning. Vilket innebär allt från telfrar till kompletta traversanläggningar. Du blir en viktig medarbetare i vårt team.

Erfarenhet och personliga kvalifikationer
Tjänsten är på heltid. Erfarenhet av mekaniskt-/elektriskt underhåll och felsökning är meriterande. Meriterande är också om du har el-kompetens.
Giltigt B-körkort är ett krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav. Som person är du självgående och har gott om driv och energi.

Ansökan
Ansökan skickas in skriftligt via mail senast den 6/3 2018. Märk ansökan ”Servicetekniker Örebro”
Mail: info@carlhag.se

Frågor
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Hammarström.
Tel: 070-355 00 64
Mail: johan.hammarstrom@carlhag.se

ABUS Kransystem AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad