Telfrar


Ingen kran utan lyftanordningar - de är hjärtat i alla kransystem.

När du behöver en telfer som passar just din verksamhet

Med hjälp av våra telfer- och traverslösningar kan vi hjälpa dig lösa transporthantering av alla möjliga föremål i din lokal. Vi har flera olika typer av telfrar och traverser för att kunna erbjuda något som passar de flesta ändamål och behov. Naturligtvis anpassar vi våra traverssystem så att de passar perfekt till lokalens förhållanden. Genom att bland annat undersöka hur det ser ut på plats kan vi på ABUS komma med flera förslag och lösningar.

 

Telfer och travers med stor lyftkapacitet, stor spännviddhet och som är skräddarsydd till era lokaler

Vi på ABUS erbjuder flera olika typer av kranlösningar för transporthantering. Vi har svängkranar, lättportalkranar, traverskranar, lättraverssystem, lintelfrar, kättingtelfrar och dessutom ett flertal olika komponenter och tillbehör som kan vara till fördel för den dagliga driften. Vi har med andra ord alla möjligheter att hitta en lösning som passar just ditt företag.

Bakom varje telfer, kran, balk och skruv ligger fler års forskning och utveckling. Tack vare vårt höga säkerhetstänk och våra produkters höga kvalitet har vi hittat kranlösningar till företag runtom i hela världen. Du kan enkelt se våra senaste arbeten genom att klicka på fliken Referensprojekt. Trots att vi är en av de ledande traverskranstillverkarna fortsätter vi ständigt att utvecklas och bli bättre tillsammans med våra kunder.

Ta kontakt med oss redan idag så kan vi tillsammans komma fram till vad det är ditt företag behöver och hur vi på ABUS kan hjälpa till. Genom oss får du inte bara tillgång till högkvalitativa telfrar och traverser utan vi ser även till att din personal får lära sig använda utrustningen på ett säkert sätt genom utbildning på plats i era lokaler. Dessutom erbjuder vi även service på våra maskiner för att säkerställa att de fungerar optimalt även efter flera års aktivt användande. Hör av dig till oss om du vill veta mer om telfer och travers och vad vi kan erbjuda dig.

Lintelfer

Högkvalitativ lintelfer från 1,0 t. upp till 120 t.

Inbyggt effektivt överlastskydd med timräknare

Produktdetaljer

Kättingtelfer

ABUCompact telfer från 80 kg upp till 4,0 t.

Brett telferprogram för alla möjligheter.

Produktdetaljer

Komponenter & Tillbehör

Frekvensstyrning, lastkollektivminne, radiostyrningar är exempel på en lång rad tillbehör från ABUS.

Produktdetaljer