Kundservice


Vår kranservice ser till att utrustningen alltid håller måttet

Vi har många års erfarenhet av att tillverka telfrar, kranar och traverssystem. Vi vet hur man tillverkar kranar som kan lyfta hundratals ton, som kan flytta föremål över stora ytor och som kan passa in i alla typer av lokaler. Vi vet även hur dessa maskiner ska vårdas och underhållas för att de ska fungera optimalt under många år. Genom vår kranservice ser vi till att utföra service av kranar och annan utrustning utefter det behov just ditt företag har. Vi erbjuder flera olika servicenivåer, från grundläggande traversservice och underhåll till dygnet-runt-jour där våra tekniker alltid står redo att hjälpa till. Vid köp av ny krananläggning från ABUS där ni tecknar ABUS serviceavtal, så får ni möjlighet att erhålla en Produktförsäkran på 5 år.

Vi erbjuder även kranutbildning och traversutbildning
Det spelar ingen roll hur välbyggd och modern en maskin är om personalen på plats inte vet hur den ska användas på rätt sätt. För att säkerställa att alla våra transporthanteringslösningar används på ett korrekt och säkert sätt erbjuder vi utbildningar som kan hållas på plats. Ta kontakt med oss redan idag om du är intresserad av att lära dig mer om detta. 

Låt oss på ABUS hjälpa även ditt företag att nå nya höjder. Vi erbjuder högkvalitativa kranlösningar som är anpassade för just ditt företags speciella förutsättningar. Genom att även tillgodose personalen med den kunskap de behöver för att kunna arbeta så effektivt som möjligt, samt hur de kan hjälpa till att ta hand om maskinerna på bästa sätt, ser vi till att investeringen blir så prisvärd som möjligt.

Se under flik Kontakt för telefonnummer till försäljningskontor och service alt. ring +46 54 555650 för vidarekoppling.

Reservdelar och reparationer

Der ABUS Service

 

Vår kunskap – Er säkerhet

ABUS Kransystem AB: +46 54 555650

E-mail: info@abus-kransystem.se

Service

ABUS Sverige Gruppen erbjuder koncept för service där vi utgår från tre olika behovsstadier.

Montage och driftsättning

Det viktiga steget med att integrera er krananläggning i er lokal och produktion

Moderniseringar & komponenter

Er kran kan växa tillsammans med er.
Med en modernisering av er kran kan anpassning ske utefter era nya önskemål.

Utbildning

ABUS Kransystem AB erbjuder en praktiskt inriktad kurs gällande löpande daglig tillsyn och periodiska underhållsarbeten.

Lyfttillbehör

Lyfthjälpmedel under kroken som t ex lyftkätting, magnet, balkklämma mm efterfrågas ofta. Vi hjälper er gärna med dessa tillbehör och vi har ett brett utbud av olika lösningar. Vi har också god erfarenhet av att bygga lyftverktyg utefter era behov.