SVÄNGKRANAR


I teamarbete förenas de enskildas styrka till en gemensam kraft. ABUS svängkranar är kraftfulla och tillförlitliga "teamarbetare" som underlättar arbetet för alla. Med sitt breda sortiment av svängkranar erbjuder ABUS mycket flexibla och ekonomiska materialflödeslösningar.

ABUS svängkranar är flexibla och monteringssätt, telfrar och extrautrustning kan anpassas individuellt till aktuella förhållanden – allt i beprövad ABUS-kvalitet.

De manövreras med lätthet och klarar enkelt laster upp till 6,3 t. Det spelar ingen roll om de är monterade på pelare eller på väggen. Ladda eller rigga maskiner, byta tunga verktyg eller lyfta arbetsstycken från arbetsbänkar – ABUS svängkranar gör att alla lyftarbeten utförs på ett lättare, säkrare och mer ekonomiskt sätt.

Pelarsvängkran LS

Pelarsvängkranen LS är konstruerad för fristående montering på hallgolvet. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 270°, ett utligg på upp till 7 m och en lyftkapacitet på upp till 1 t.  Justerbara svängstopp möjliggör individuell anpassning av svängradien.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Pelarsvängkran LSX

Pelarsvängkranen LSX är konstruerad för fristående montering på hallgolvet. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 270°, ett utligg på upp till 7 m och en lyftkapacitet på upp till 0,5 t.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Pelarsvängkran VS

Pelarsvängkranen VS är konstruerad för fristående montering på hallgolvet. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 360°, ett utligg på upp till 10 m och en lyftkapacitet på upp till 6,3 t. Tack vare den låga konstruktionen möjliggörs höga krokpositioner och utrymmet kan utnyttjas på ett optimalt sätt.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Väggsvängkran LW

Väggsvängkranen LW är avsedd för montering på väggen eller på en pelare. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 180°, ett utligg på upp till 7 m och en lyftkapacitet på upp till 1 t.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Väggsvängkran LWX

Väggsvängkranen LWX är konstruerad för montering på väggen eller på en pelare. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 180°, ett utligg på upp till 7 m och en lyftkapacitet på upp till 0,5 t.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Väggsvängkran VW

Väggsvängkranen VW är avsedd för montering på väggen eller på en pelare. Den här verkstadskranen har en arbetsradie på 180°, ett utligg på upp till 10 m och en lyftkapacitet på upp till 5 t. Väggsvängkranen VW är konstruerad så att hallens takhöjd utnyttjas optimalt och lasten kan transporteras på hög lyfthöjd.

Produktdetaljer Prisförfrågan