Nyheter & Media


ABUS Lyftet är vår kundfolder som ges ut 2 gånger / år. Denna innehåller information om t ex gällande regelverk, produktnyheter, tips & råd vid planering av inköp och service. Är ni intresserad av att få ta del av våra utskick? Klicka här

Är ni intresser ad av tidigare utgåvor, vänligen se vårt bibliotek eller kontakta oss om ni vill ha ett exemplar skickat till er. ABUS Lyftet utgåvor

Pressinfo

En översikt av all pressinfo finner ni under Pressarkiv.

November 2018

ABUS krokvåg för traverser – ger exakta fördelar

Att veta vikten av det man lyfter är viktig information. Det kan vara olika behov t ex lastning på lastbil, beräkna materialåtgång för produktion, underlag för fakturering. ABUS erbjuder en kommersiellt klassad våg enligt gällande EN-normer, klass III. Vågen är integrerad i lintelferns krokblock. Läs mer om ABUS krokvåg under nedladdningar / ABUS Flyer Krokvåg för lintelfer.

Augusti 2018

ABUS fortsätter med att vidareutveckla lättraverssystemen

VI erbjuder nu aluminiumprofiler även som kranbana vilket innebär att vi kan skräddarsy en optimal lösning helt i aluminium, travers och kranbana. ABUS optimala skarvar ger också möjlighet att fritt kunna hänga upphängningar varhelst i kranbanan, även upphängningar mitt i skarvar är tillåtet. Detta ger möjlighet till optimerade system med bättre totaltekonomisk lösning. Den stora fördelen med ABUS lättraverssystem i aluminium är den lägre egenvikten (jämfört med stålprofiler) samt lättare att manuellt flytta traversen med lägre resonansljud. Välkomna att kontakta oss för mer information. 

Augusti 2018

ABUS ställer ut på VA-mässa i Jönköping 25-27 september 2018

ABUS ställer ut tillsammans med 2Lift AB, som marknadsför REID portabla aluminiumkranar,
på VA-mässan i Jönköping 25-27 september 2018.
Vi finns i monter B04:109. Vi visar upp ABUS lätta lyft program med bl a ABUS kättingtelfrar och lättraverssystem. Välkommen att besöka oss.

ABUS Kransystem AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad

Tel.: +46 54 55 56 50
Fax: +46 54 55 56 57

info@abus-kransystem.se