Nyheter & Media


ABUS Lyftet är vår kundfolder som ges ut 2 gånger / år. Denna innehåller information om t ex gällande regelverk, produktnyheter, tips & råd vid planering av inköp och service. Är ni intresserad av att få ta del av våra utskick? Klicka här

Är ni intresser ad av tidigare utgåvor, vänligen se vårt bibliotek eller kontakta oss om ni vill ha ett exemplar skickat till er. ABUS Lyftet utgåvor

Pressinfo

En översikt av all pressinfo finner ni under Pressarkiv.

Augusti 2018

ABUS fortsätter med att vidareutveckla lättraverssystemen

VI erbjuder nu aluminiumprofiler även som kranbana vilket innebär att vi kan skräddarsy en optimal lösning helt i aluminium, travers och kranbana. ABUS optimala skarvar ger också möjlighet att fritt kunna hänga upphängningar varhelst i kranbanan, även upphängningar mitt i skarvar är tillåtet. Detta ger möjlighet till optimerade system med bättre totaltekonomisk lösning. Den stora fördelen med ABUS lättraverssystem i aluminium är den lägre egenvikten (jämfört med stålprofiler) samt lättare att manuellt flytta traversen med lägre resonansljud. Välkomna att kontakta oss för mer information. 

Augusti 2018

ABUS ställer ut på VA-mässa i Jönköping 25-27 september 2018

ABUS ställer ut tillsammans med 2Lift AB, som marknadsför REID portabla aluminiumkranar,
på VA-mässan i Jönköping 25-27 september 2018.
Vi finns i monter B04:109. Vi visar upp ABUS lätta lyft program med bl a ABUS kättingtelfrar och lättraverssystem. Välkommen att besöka oss.

Juni 2018

ABURemote vidareutvecklas

ABUS vidareutvecklar sitt radiosystem ABURemote, som främst används på ABUS traverser. Som standard används nu en induktiv laddare samt att färgen i displayen numera har en färgad bakgrundston som ännu bättre tydliggör siffror och menytext. Knapparna för menyn har också optimerats. Kontakta oss för mer information.

ABUS Kransystem AB
Strågatan 5
653 43 Karlstad

Tel.: +46 54 55 56 50
Fax: +46 54 55 56 57

info@abus-kransystem.se