LINTELFRAR


Lintelfrar – lyft för tyngre materialhantering

Lintelfrar behövs alltid inom industrier och fabriker som kräver materialhantering. Med hjälp av en telfer lyftanordning kan du flytta tungt material på ett smidigt sätt. Vi erbjuder lintelfrar som är kvalitativa eldrivna modeller med kapacitet upp till 120 ton. Vi skräddarsyr lösningar så att kransystemet passar din verksamhet perfekt. Du kan bland annat hitta en bra telfer, speciellt utformad för olika bygg- och lyfthöjder. Det finns även modeller i mer kompakta utföranden för trånga utrymmen.

Lintelfer modell E

Lintelfer modell E är ett prisvärt alternativ i kompakt utförande med mycket fördelaktiga byggmått. Lyftkapacitet 1 t –16 t. Åkverket har direktdrivning (2 ggr). Telferns åkverk kan ställas in för olika flänsbredder.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Lintelfer modell U

Lintelfer modell U för hög lyftkapacitet och höga lyfthöjder. Lyftkapacitetsområde: 6,3 t – 25 t. Telfrarna har direktdrivna åkverk med sluten växellåda. Med den här telfermodellen kan traverser med kortare spännvidd och större lyftkraft även utföras som enbalkstraverser. 

Produktdetaljer Prisförfrågan

Lintelfer modell S

Lintelfern modell S med linan vid sidan av kranbalken ger optimerad krokhöjd. Lyftkapacitetsområde 1 t–10 t. Kombinationen av optimerad krokhöjd och möjligheten att installera kranbalkar i enbalksutförande med över 35 meters spännvidd ger minskade investeringskostnader för hallar och byggnader.

Produktdetaljer

Lintelfertralla modell D

Kompakt lintelfertralla för lyftkapacitet upp till 63 t. Den ledade anslutningen till åkverksbalken säkerställer jämn anliggning för alla fyra hjulen. Telfern har 2 direktdrivna tväråksmotorer.

Produktdetaljer Prisförfrågan

Lintelfertralla modell DA

Till skillnad från modell D är tvärbalken med lyftverk här ansluten till åkverksbalkarna med en ledad anslutning. På så sätt får man en minimal bygghöjd för telfern - modellen lämpar sig för begränsade utrymmen uppåt och kan användas som alternativ till den nedsänkta modellen DQA.

Produktdetaljer

Lintelfertralla modell DQA

Lintelfertralla modell DQA med lyftkapacitet upp till 40 t. Extremt lågbyggd konstruktion med lintrumman vriden i åkriktningen och ledad anslutning till åkverksbalken, som säkerställer jämn anliggning för alla fyra hjulen. Telfern har 2 direktdrivna tväråksmotorer.

 

Produktdetaljer Prisförfrågan

Lintelfertralla modell Z

Kompakt lintelfertralla med tvillinglyftverk med lyftkapacitet upp till 120 t. Ledad anslutning till åkverksbalken garanterar anliggning av alla fyra hjulen. Telfern har 2 direktdrivna tväråksmotorer.

Produktdetaljer Prisförfrågan