Begränsat introduktionserbjudande: Dra nytta av det nu och spara!


Din lösning för säkra lyft

Moderna tider kräver moderna lösningar. Vår ABUPowerline, en innovativ ny funktion för strömförsörjningen till vårt HB-system, sätter standarder när det gäller säkerhet, tillförlitlighet, prestanda och ergonomi. Tack vare den slimmade designen kan kabelnedhäng med flatkabel eller separat strömbana undvikas.

Beställ vårt HB-system med ABUPowerline och säkra en 1kampanjbonus på 7%!

Som ett särskilt erbjudande får de 20 första beställningarna frakten kostnadsfritt! För att dra nytta av denna extra bonus, ange kampanjkoden HBPOWER24 i meddelandefältet i förfrågningsformuläret nedan.

Dina kampanjförmåner i korthet:

  • Kampanjperiod: 14.02.-30.04.2024
  • 7 % rabatt för beställningar av HB-system med energikedja
  • De första 20 beställningarna får frakten kostnadsfritt.

Varför ABUPowerline?

Powerline har många övertygande fördelar. ABUS sätter en ny standard för strömförsörjning på lättraverser. Den fästs på sidan av profilen och består av lätta, robusta styrskenor i plast och den interna energikedjan med flatkablar.

Tack vare den slimmade designen kan kabelnedhäng med flatkabel eller separat strömbana undvikas. Upptäck användarvänligheten i våra HB-system i kombination med ABUPowerline lyft dina projekt utan ansträngning!

Fördelarna med ABUPowerline i korthet:

  • Säkerhet: Förflyttning över maskiner och ställningar utan kabelnedhäng. Minimerar risk för att kablage fastnar i underliggande konstruktioner.
  • Tillförlitlighet: Slutet system, inga öppna kabeldragningar tack vare den smala konstruktionen.
  • Prestanda: Betydligt förbättrade ändlägesmått då man undviker nedhängande flatkabel/kabelslädar som parkeras i ändläge och tar stor plats. Detta ger problemfritt utnyttjande av hela området under lättraversen.
  • Ergonomi: Smidig och tyst rörelse, minimal manuell kraft krävs för att flytta kättingtelfern.
  • Leveranstider: Lagerförda komponenter ger korta leveranstider och snabb tillgänglighet.

Varför lättraverser?

Våra lättraverser ger optimal effektivitet och flexibilitet på arbetsplatsen. Med en profilfamilj i stål och aluminium möjliggörs effektiv materialhantering, och med profilernas låga egenvikt möjliggörs snabb positionering och smidiga kranrörelser. Den modulära konstruktionen gör att lättraverssytemet enkelt kan anpassas eller byggas ut i förhållande till förändrade krav på material- och produktionsflöden. ABUS erbjuder ett brett utbud av modeller när det gäller flexibilitet, kvalitet, teknik och kostnadseffektivitet. Med ABUS elektriska kättingtelfer ABUCompact och optimal anpassning av lättraverssystemet för er lokal, gör ABUS till en pålitlig partner. I kombination med den nya ABUPowerline får du effektivitet, flexibilitet och precision i varje rörelse. En innovation som gör hela skillnaden!

Begär ett introduktionserbjudande nu!

Kontakta oss via vårt kontaktformulär för att dra nytta av kampanjen och möjlighet att dra nytta av rabattkampanj 7%, samt att de 20 första beställningarna också får fraktfritt. Ange kampanjkoden HBPOWER24 i meddelandefältet i kontaktformuläret.

Använd vårt formulär för att erhålla offert. Eller behöver du mer information först? Vi är här för att hjälpa dig! Fyll bara i vårt kontaktformulär så återkommer vårt vänliga och kunniga team till dig så snart som möjligt. 


Tekniska data för önskad krananläggning:
kg
mm
mm
Förhållanden på plats
mm
mm

Din lokala kontakt
Tyvärr är formuläret enbart tillgängligt när JavaScript är aktiverat.

Vänligen aktivera JavaScript i din browser eller skicka oss ett mail till

info@abus-kransystem.se
Din lokala kontakt
ABUS har en global närvaro med över 70 tyska och internationella säljpartner.

Våra kompetenta försäljningskonsulter och tekniska kundrådgivare arbetar varje dag för att hitta den bästa lösningen för din transportuppgift - tillsammans med dig, individuellt och på plats.

Vi vidarebefordrar därför din förfrågan till följande kontakt:
Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd. Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Ytterligare information finner ni under dataskydd. Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd.
Er förfrågan kommer att bearbetas via ABUS återförsäljare. Vi upplyser er om, att om så blir fallet för att hantera er förfrågan, länder utanför för EU kann bli aktuella. Dessa länder kan vara utanför EU och upplyser inte om motsvarande dataskydd. Genom att sända formuläret medger jag att mina uppgifter bearbetas av tredjeland. Ytterligare information finner ni under dataskydd.
* Fyll i dessa fält (obligatoriska fält).

Rabattkampanjen gäller för lättraverssystem med ABUPowerline energikedja från ABUS Kransystem AB. Kampanjen kan inte kombineras med andra rabatter/kampanjer. Rabatten på 7% kan lösas in genom att fylla i formuläret på kampanjens landningssida eller genom att nämna det i personlig kontakt. Genom att ange kampanjkoden "HBPOWER24" vid beställning av ett HB-system med ABUPowerline energikedja under kampanjperioden kommer de 20 första beställningarna från slutkunder frakten kostnadsfritt. Kampanjen är giltig till och med den 30 april 2024